Friday, August 13, 2010

malam itu

pd due 3 mlm lepas sebelum puasa aku cam kne gangguan sket,,,mlm tu dlm kul 2 pagi kot aku mmg xleh tidur sbb dok layan movie,,puas aku golek kekiri ke kanan mmg xleh tidur ah,,,last2 aku dapat gak melelapkan mata tp anatara sedar xsedar tuh aku dengar ade satu suara btul2 kat depan tingkap depan bilik aku,,,suare perempuan,,, di ckp mcm ni,,,,"hi kawan...kawan,,,,"aku pun ape lagi,,,,terus azan la,,,hahahahahahah

cerite kedue berlaku bebrapa hari lepas tuh,,,,, aku sorang2 mse tuh,,,,tetibe aku dengar ade ketukan dekat pintu umah aku bertalu-talu tok tok tok tok....aku ingat student dtg cri aku mlm2,,,aku kan warden,,,kot2 la ade emergency ke,,,,jadi aku dgn pantas bangun n ckp,,"kejap2 nnt sye bukak",,,tp bile aku bangun,,,aku tgk jam dah kul 3 pagi,,,,bunyi tu pun dah xde,,,aku pun berkate pd diri aku sendirik,,,,spe la nak cari aku pagi2 bute neh,,,,hehhehehehehehehehehe,,,lalu aku terus bace ayat qursi byk2,,,,aku terus wat konklusi n tdor,,,mls nak layan,,,,

cerita di atas mungkin ade kaitan ngan bebrapa hari sebelum tu kot,,,br2 ni ade dak hostel pompuan histeria,,,aku bukan la pandai bab2 mengubat neh,,,tp ade la beberapa petua,,,,jd mlm tu aku pun wat experiment sket,,,mungkin aku lom cukup kuat kot sbb tu mender tu dtg cr aku lak,,,,,lantakla,,,,,aku lg boleh xnak jmpe sebenarnye,,,,,nnt kalau ade mse aku share kan beberapa petua,,,,insya-Allah,,,,

sebenarnye aku xberapa nak ade mood arini,,,,ntahla,,,aku asyik terkenang jek,,,,hati aku sedikit sebak,,,,adeyh~~~

3 comments:

nina said...

akibat menjadi warden..kuikuikui

suezen said...

sebak2...adehh jgn pikir sgt..ko byk pikir tuh..sebenarnyer..aku tau angkara siape yg kacau ko tgh mlm buta tuh....name dia jue...bukan name sebenar

uwie said...

wah wah wah sesuka je..mentang2 la x puasa apa ingat leh fitnah2?? ahahah
itu bukan kelibat jue tu tp si ju on..hahaha heh kesian si jue tu korang dok kutuk2..:P