Thursday, July 14, 2011

Miserable,,,,,

2 3 minggu ni aku sungguh kusut,,kusut memikirkan byk perkara,,,dlm semester lepas aku ade memohon untuk bertukar tempat kerja di Kuantan,,,dekat sket dgn kampung,,,tunggu punye tunggu xdpt2 lg,,aku rasa cam kecewa sbb xtau status dpt ke xdpt,,,tp harini persoalan tu terjawab,,,aku dah dpt tukar ke sane Alhamdulillah,,tp perasaan aku bercampur baur,,,aku sedih sbb dah 2++ tahun kat sini,,,kawan kawan kat sini pun best,,,,aku sgt rapat dgn derang,,,,aduhai,,,sedih jugak nak tinggalkan,,(sedih ke??),,,erm,,biarlah tu semua cerita lama,,semoga kamu bahagia dgn dia,,,ekekeke,,so harap2 di tempat baru aku lebih cemerlang dan berdaya saing dan menjanjikan kebahagian buat aku,,,ape pun terima kasih seri iskandar,,,,byk belajar di sini,,,

IMG_0881.jpg
Free Filehosting At image upload

tula meja aku,,mcm haram jadah bukan?ekekekekek

3 comments:

Ira Azeera said...

meja ko mmg kusut..

tahniah dpt pindah..
leh la tgk2 kan adik ipar aku satu semester.. hahahhaa

silalah dtg membaca blog aku.. writing aku semakin menarik sekarang.. woahahaha.. puji diri sendiri..

no la.. dtg la baca klu rindu aku.. ;)

selamat maju jaya..

juez said...

Ok wat..its wat u wish for kan selama ni~ biasala sedih-sedih sebab nak tinggal kawan2,kenangan

Sometimes its better dat way, mungkin peluang tok memulaka sesuatu yang baru!

I wish u all d best beb!!

putdianas said...

Gud Luck at new work place :)